Thuiszorg


We willen allen steeds langer zelfstandig blijven wonen.
Toch wensen we enige gemoedsrust voor zowel de hulpbehoevende als de familie of andere mantelzorgers.

Homatec gebruikt dan ook de ervaring van actieve verpleegkundigen om de producten verder te optimaliseren en af te toetsen op de markt.


De kernmerken

a clock

Meer zekerheid

Via bewegingssensoren wordt een val vroegtijdig gedetecteerd, zelfs indien de noodknop niet wordt geactiveerd of als die niet gedragen wordt.

a gift

Meer veiligheid

Ook andere sensoren (rook, CO, vocht) worden gelinkt om direct hulp te kunnen bieden indien nodig. Via sms of andere meldingen worden uw verzorgers direct op de hoogte gebracht

a support

Meer zorg

Direct hulp als u die nodig hebt! Het systeem kan samen met uw hulpverleners worden geoptimaliseerd om zo de best mogelijke thuiservaring te garanderen.

a clock

Meer privacy

Het systeem maakt geen gebruik van camera’s, daarnaast komt het systeem enkel in actie indien een mogelijk gevaar wordt gedetecteerd.

Hoe?

Het systeem van Homatec staat continue in verbinding met myHomatec. Dit cloud plaform voorziet in de analyse van de verschillende sensoren en het uitsturen van de nodige notificaties. Ieder systeem kan uitgerust worden met een mobiele internetverbinding. Daarnaast zorgt een back-up batterij voor een continue opvolging in het geval van een stroomonderbreking (gedurende 4 uur).

Het Homatec systeem binnen de thuiszorg wordt opgezet als een service. Dit betekent dat de sensoren en andere componenten niet worden aangekocht maar worden gehuurd. Zo wordt alles betaalbaar en worden defecte componenten gratis vervangen. Daarnaast omvat de maandelijkse kost ook het gebruik van de cloud services om steeds in verbinding te staan met uw hulpverlener of familielid.

Onze persoonlijke aanpak

 • Huis

  Thuisbezoek

  Wij komen vrijblijvend bij U op bezoek om zo samen met uw hulpverlener de mogelijkheden uit te tekenen toegepast op uw woonst en uw zorg.

 • Offerte

  Offerte

  U ontvangt van ons een transparente offerte.

 • Installatie

  Installatie

  Na een akkoord omtrent de offerte kan de installatie en configuratie van het systeem plaatsvinden. Dit duurt 1 tot meerdere dagen afhankelijk van de grote en complexiteit van de installatie.

 • Ondersteuning

  Ondersteuning

  Wij volgen het systeem voor u, uw veiligheid is onze zorg!

 • Geniet

  Geniet

  Geniet van uw zelfstandigheid en weet, hulp is steeds dichtbij!


Wenst u meer info?
Wij komen graag vrijblijvend bij u op bezoek!

Contacteer ons nu!